Online Marketing Strategie

Research

We beginnen met een grondig onderzoek en analyse van je website op basis van je doelen. Zo kunnen we een goede strategie en heldere targets opstellen

Want, zonder een gedegen onderzoek, geen gedegen strategie.

Met dit resultaat wordt in kaart gebracht waar je nu staat en, ook belangrijk, hoe de concurrentie het doet. Daarnaast analyseren we hoe de gebruikerservaring (customer journey) van jouw doelgroep eruit ziet en hoe en via welke platform(en) we die doelgroep het beste kunnen bereiken en bedienen.

Strategie & Planning

Afhankelijk van de onderzoeksfase worden er platformen samengesteld. Voor elk platform wordt een strategie uitgeschreven met bijbehorende doelstellingen. Hierbij wordt goed in het oog gehouden wat de bijdrage van ieder kanaal aan een uiteindelijke conversie kan zijn. Dankzij een duidelijke planning houd je zicht op de voortgang van je campagnes.

Implementatie

Wanneer aan alle randvoorwaarden is voldaan, is het tijd dat de campagnes live gaan. Daar horen voortdurende tests bij. Alleen door te testen kunnen we de campagnes namelijk blijven aanscherpen en verbeteren.

KickOff

Het meest leuke en spannende moment want dan gaat jou campagne life

Management en Optimalisatie


Jouw  campagnes worden te allen tijde goed in de gaten gehouden door ons team van specialisten. Waar nodig wordt er bijgestuurd of, optimalisatie zoals wij het noemen.

Rapportages – Bijsturen

Je houdt zicht op de resultaten door een inzichtelijke maandelijkse rapportage. Tevens weet je precies wat voor werkzaamheden er zijn gedaan of nog gaan worden uitgevoerd. Duidelijker kan het niet!

Zoekmachine optimalisatie SEO

Wat is zoekmachineoptimalisatie?

Wist u dat 70% van de browsers van zoekmachines klikt op niet-betaalde (organische)
vermeldingen in plaats van op de advertenties bovenaan de pagina?
Uw website of webshop optimaliseren voor zoekmachines is dus de beste manier om snel en voor lange termijn meer verkeer te genereren.

Een Goede SEO geoptimaliseerde site leidt tot een structurele verbetering van de vindbaarheid van je website in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. De voordelen hierbij zijn onder anderen:

 • Een hoge plek zorgt dat je vaker in de zoekresultaten getoond wordt bij relevante zoekopdrachten
 • Een hogere positie zorgt voor meer kliks naar je site
 • Meer onbetaalde (organische) website- en webshop bezoekers
 • Een betere positie ten opzichte van je concurrent
 • Je website of webshop wordt gezien als betrouwbaar
 • Websitestructuur wordt door SEO overzichtelijker voor zoekmachines en bezoekers
 • Zelf toevoegen van teksten heeft grote impact op je online vindbaarheid

Dat is de kracht van (SEO) een zoekmachine geoptimaliseerd website.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van zoekmachine optimalisatie? vul hieronder jou gegevens in en vraag vrijblijven de SEO analyse aan . Je ontvangt van ons een uitgebreide rapportage die jou inzicht geeft in de verbeterpunten van jouw website. Wij  nemen deze met jou door en zullen jou adviseren over jouw mogelijkheden. Met de kennis die wij in huis hebben, weten we precies hoe we jouw onderneming moeten laten opvallen ten opzichte van je concurrenten.

Online marketing bureau No Edge Media heeft de juiste kennis in huis om u hierbij te helpen.

Social Media Marketing

Nederlanders en mensen over de hele wereld brengen tegenwoordig heel veel tijd door op verschillende social media platformen zoals, Facebook, Linkedin, instagram en Twitter etc.

men laat hierdoor veel bruikbare data achter zoals, interesse, leeftijd locatie etc echter dankzij deze social media platformen.

Op basis van deze bruikbare data kunnen wij zeer gericht adverteren door middel van Social Media adverteren waardoor de kans op conversie success zeer hoog is.

Bedrijven en organisaties weten inmiddels dat ook zij vandaag de dag minimaal in een social media marketingstrategie Moeten investeren om zo mee te kunnen gaan en profiteren van de digitale ontwikkelingen. Met Social Media Marketing kunt u als bedrijf uw product en service bekendmaken aan een bredere scala van klanten/en potentiële klanten.

Enkele voordelen van social media marketing zijn,

 • Persoonlijker in contact komen met je doelgroep
 • Het vergroot je naamsbekendheid en vindbaarheid
 • Je kunt inspringen op dialogen en actualiteiten
 • Je producten of diensten onder de aandacht brengen
 • Je realiseert meer websitebezoek, meer leads, meer conversie
 • Mogelijkheid om zeer gericht te adverteren
 • Een unieke manier om direct in contact te blijven met je klanten

Online marketing bureau No Edge Media maakt u online succesvol door doordachte en effectieve online marketing strategieën te gebruiken.

Online adverteren ( Google adsvertising)

Wat is Google Ads?

Google Ads, (voorheen Google AdWords of SEA), is het betaald advertentieprogramma van Google. Online adverteren met Google Ads is één van de snelste en meest efficiënte manieren om (potentiële) klanten online te bereiken. Met Google Ads advertenties heb je invloed op welke mensen je website bezoeken en op welke zoektermen je gevonden wilt worden. Ook heb je volledige controle over je campagnes en zie je snel resultaat.

Het Google Ads programma werkt als vogt,
Stel dat u een advocaat bent in Utrecht en iemand typt in ‘’advocaten Utrecht’’ in Google. Met Google Ads-advertenties wordt uw vermelding bovenaan het resultaat weergegeven als een “gesponsorde advertentie” en klikt de gebruiker op uw resultaat,
Dan betaalt uw bedrijf voor de klik en u hebt nu een kans om uw websitebezoeker om te zetten in een klant.

Omdat je advertentie alleen verschijnt wanneer iemand specifiek op zoek is naar een dienst of product, is adverteren via Google Ads veel doelgerichter dan adverteren via traditionele media.

Hoewel dit misschien eenvoudig klinkt, is het een uitgebreid beheer als u een sterk geoptimaliseerde Google Ads-campagne wilt. Daarom raden we aan om een ervaren professional uw lokale Google Ads-campagne te laten beheren.

Google Ads-campagnes moeten voortdurend worden geoptimaliseerd, aangezien bieding prijzen van dag tot dag veranderen. Online marketing bureau No Edge Media biedt als agentschap u de sleutelwoorden (keywords) voor u door uitgebreid onderzoek te doen naar uw concurrenten en te controleren voor welke voorwaarden zij bieden. Over het algemeen raden we niets minder dan een Google Ads-budget vanaf  € 500 per maand aan voor een klein bedrijf.
U vraagt ​​zich misschien af ​​hoe u uw Google Ads-budget kunt bepalen? We raden aan te beginnen door te controleren wat uw concurrenten uitgeven en van daaruit verder te gaan.
Wil je meer hierover weten?

neemt dan gerust vrijblijvend contact met ons op.